Puurojuhla

Ivalon lukiossa vietettiin Puurojuhlaa torstaina 20.12.2012. Juhla alkoi ruokailulla, jossa oli tarjolla juhlan mukaisesti riisipuuroa. Ruokailun jälkeen seurasi varsinainen ohjelma, jonka abit olivat laatineet perinteitä noudattaen:

joulukuu 12 009

Kuva Ulla Hynönen

Ohjelma alkoi ykkösten näytelmällä, jonka täytyi sisältää abien etukäteen antamat sanat. Hienosti ykköset onnistuivat vaativassa tehtävässään ja kaikki sanat oli saatu mukaan käsikirjoitukseen.

Seuraavaksi vuorossa oli perinteinen tonttu-tanssi, jonka esittivät kakkosen pojat. Taiteellinen vaikutelma oli kympin arvoinen.

Tanssi jälkeen ykköset järjestivät pelin, johon kaikki vuosiluokat sekä opettajat osallistuivat kahden hengen joukkueilla. Tehtävänä oli piirtää sokkona tietty kuva. Joukkeen jäsenistä toinen piirsi kuvaa silmät sidoittuina ja toinen jäsen antoi piirto-ohjeita. Ensimmäisen erän voitti kakkosten joukkue ja toisen erän opettajien joukkue.

Kakkosten Tiernapoika-esitys oli saanut vaikuitteita televisio-sarjojen maailmasta. Onnistuneesti kakkoset yhdistelivät esityksessään sekä perinteitä että nykyajan ilmiöitä.

Illan lopuksi oli kaksi odotettua näytelmää. Abit olivat valmistaneet näytelmän opettajista ja saatoimme todeta, että abit ovat seuranneet opetusta tarkasti ja siinä samalla tehneet teräviä havaintoja opettajista. Kaikki maneerit oli huomattu ja saatu näytelmään mukaan.

Illan viimeinen näytelmä kertoi opettajien tutkimuksesta, joka käsitteli abeja. Myös opettajat olivat tehneet teräviä havaintoja abien opiskelusta.

Syyslukukausi huipentui Puurojuhlaan. Kiitokset kaikille juhlaan osallistuneille erittäin onnistuneesta ja lämminhenkisestä juhlasta.

Hyvää ja rauhallista joulua kaikille!

Rehtori

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s